شناسه: 10296

10 اسفند 1403 23:28

دیدگاه: 0

ارسال توسط:

دستگیری سارقان اماکن خصوصی در گنبدکاووس
فرمانده انتظامی گنبدکاووس از دستگیری سارقان اماکن خصوصی در این شهرستان خبر داد و گفت: متهم به چهار فقره سرقت از اماکن خصوصی اعتراف کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قابوس نامه، سرهنگ ستاد نادعلی صادقی اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت از اماکن خصوصی در برخی مناطق شهرستان، بلافاصله موضوع شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار مأموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: ماموران با انجام اقدامات تخصصی موفق شدند در این خصوص دو سارق را شناسایی و با هماهنگی قضایی آنها را دستگیر کنند.

فرمانده انتظامی گنبدکاووس گفت: متهم به چهار فقره سرقت از اماکن خصوصی اعتراف و با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

وی در پایان با قدردانی از مشارکت شهروندان با پلیس در اجرای موفقیت آمیز این عملیات پلیسی افزود: شهروندان می‌توانند هر گونه اطلاعات و اخبار در خصوص فعالیت مجرمانه افراد سود جو را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های ۱۱۰ به پلیس خبر دهند.

نویسنده :

نظرات
آرشیو