شماره : 8187
تاریخ : 1398-05-02 18:32
فعالیت ۳۰ هزار بسیجی در مناطق سیل زده گلستان <p>مسئول بسیج سازندگی سپاه نینوای گلستان گفت: ۳۰ هزار بسیجی در قالب دو هزار گروه جهادی در مناطق سیل زده استان فعالیت کردند.</p>

به گزارش قابوس نامه به نقل از گلستان ما به نقل از مهر، سرهنگ حسن ملک حسینی پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه انعقاد تفاهمنامه همکاری بین سپاه نینوای گلستان و یکی از بانک ها اظهارکرد: با کمک مردم و گروه‌های جهادی در دو موضوع ساخت و مرمت ورود کردیم که تاکنون ۲۱۶ واحد مسکونی تعمیر شده است.

وی همچنین گفت: ۲۴۸ واحد مسکونی در دست تعمیر و ۱۸۵ واحد هم در حال احداث داریم.

ملک حسینی افزود: ۴۴۹ واحد تعمیری و بیش از ۵۰۰ واحد احداثی را شناسایی کرده و در حال انجام کارهای اداری برای ساخت و تعمیر آن هستیم.

مسئول بسیج سازندگی سپاه نینوای گلستان با بیان اینکه همچنین ۵۰۰ واحد تعمیراتی در مرحله دوم با عنایت فرمانده کل سپاه در دستور کار است، ادامه داد: تفاهمنامه همکاری برای مرمت و بهسازی ۳۵ واحد آموزشی با همکاری یکی از بانک ها منعقد شده است.

وی گفت: علاوه بر کمک های جهادی همچنین بیش از ۱۲ میلیارد تومان پشتیبانی و ارائه خدمت به مردم منطقه داشتیم.

ملک حسینی بیان کرد: ۳۰ هزار بسیجی در قالب دو هزار گروه جهادی در مناطق سیل زده استان فعالیت کردند.

انتهاي پيام/