شماره : 8400
تاریخ : 1398-10-04 09:03
مدیر کل امور اجتماعی فرهنگی و مشارکت های مردمی سازمان اوقاف کشور 2 هزار مرکز فرهنگی اجتماعی در امامزادگان شاخص کشور راه اندازی می شود <p style="text-align: justify;">مدیر کل امور اجتماعی فرهنگی و مشارکت های مردمی سازمان اوقاف کشور گفت: در راستای استفاده از ظرفیت مردمی 2 هزار مرکز اجتماعی فرهنگی قرآنی (افق) در امامزادگان شاخص کشور راه اندازی می شود.</p>

به گزارش خبرنگار قابوس نامه از گنبدکاووس رضا معممی مقدم ظهر امروز در برگزار دوره های آموزشی هیئت امنا خادمین امامزادگان و بقاع متبرکه شرق گلستان در امامزاده یحیی بن زید (ع) اظهار کرد: رسالت اصلی سازمان اوقاف شناسایی و صیانت از موقوفات و اجرای امینانه نیات واقفین در هفت سرفصل اصلی شامل خیریه ، امور اجتماعی، عمرانی مساجد،دارو و درمان، خیرات و مبرات و تعزیه خوانی و سایر است.

وی نقش خیرین و افراد تاثیرگذار در مشارکت های مردمی موثر دانست و گفت: ما نیازمند تعامل و همکاری خیرین و افراد تاثیرگذار جامعه در جلب مشارکت های مردمی و ترویج وقف هستیم.

مدیر کل امور اجتماعی فرهنگی و مشارکت های مردمی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از راه اندازی 2 هزار مراکز فرهنگی و اجتماعی در امامزادگان شاخص کشور خبر داد و افزود: در حال حاضر 500 مرکز اجتماعی فرهنگی قرآنی (افق) در امامزادگان شاخص کشور راه اندازی شده و در آینده نزدیک این مراکز به 2 هزار مرکز افزایش پیدا می کند.

وی مراکز افق را بازوان سازمان اوقاف و امور خیریه معرفی کرد و ادامه داد: هدف ما از راه اندازی مراکز افق کاهش نیروی انسانی اداری بوده و تلاش داریم تا فعالیت ها به وسیله مردم و برای مردم انجام شود.

معمی مقدم خاطر نشان کرد: امسال در راستای اجرای موقوفات در هفت سرفصل عنوان شده مبلغ 300 مبلیارد تومان توسط مراکز افق در کشور هزینه می شود.

توسعه اماکن متبرکه اولویت سازمان اوقاف و امور خیریه است

مدیر کل اوقاف و امور خیریه گلستان در این مراسم اظهار کرد: توسعه اماکن متبرکه و مذهبی یکی از اولویت های مهم ما در سازمان اوقاف و امور خیریه است.

وی از تجهیز 10 اماکن متبرکه گلستان به پنل خورشیدی خبر داد و گفت: در راستای توانمندسازی اماکن مذهبی و متبرکه گلستان و ایجاد منابع مالی پایدار امسال در 10 امامزاده و اماکن مذهبی استان پنل خورشیدی برای بهره مندی انرژی پاک خورشیدی نصب می شود.

حجت الاسلام روح الله سلیمانی فر ادامه داد: نخستین پنل خورشیدی در بقعه دانشمند در منطقه مرزی داشلی برون در هفته آینده راه اندازی می شود.

انتهای پیام/