گروه : مطالب ویژه /

شناسه: 8618

07 اردیبهشت 1403 21:23

دیدگاه: 0

ارسال توسط:

مشاور عالی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان: 3بیمارستان در غرب استان و یک بیمارستان در شرق گلستان برای بستری بیماران تنفسی تجهیز شد

مشاور عالی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت:سه بیمارستان در غرب و یک بیمارستان در شرق گلستان برای بیماران حاد تنفسی و افراد مشکوک به کرونا ویروس تجهیز شده است.

به گزارش خبرنگار قابوس نامه از گنبدکاووس محمد جواد کبیر ظهر امروز در نشست با روسای اتحادیه ها صنوف،روسای صمت و روسای اتاق اصناف شرق گلستان در اتاق اصناف گنبدکاووس اظهار کرد: در حال حاضر سه بیمارستان در غرب استان و بیمارستان پیامبر اعظم (ص) گنبدکاووس در شرق گلستان آمادگی لازم برای پذیرش و بستری شدن بیماران حاد تنفسی و نشکوک به کرونا ویروس را دارند.

وی افزود: بیمارستان صیاد شیرازی گرگان کاملا تخلیه شده و از امروز به صورت کاملا تخصصی برای بستری افراد مشکوک به کرونا و بیماران دارای مشکلات حاد تنفسی آماده است.

مشاور عالی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشگی گلستان با بیان اینکه از سه مورد بیمار مشکوک در گلستان یک مورد آزمایش آن مثبت بوده ادامه داد:پیش بینی می شود در یکی دو روز آینده تعداد موارد مثبت بیشتر شود و ما باید اطلاع رسانی بین صنوف را افزایش دهیم تا از سرایت این بیماری تا حد امکان جلوگیری کنیم.

وی اضافه کرد: این ویروس دارای یک دوره گذرا بوده که از روز جمعه گذشته آغاز شده و تا یکی دو هفته آینده ادامه خواهد داشت و اگر خود مراقبتی به خوبی صورت گیرد مشکلات بسیار کم می شود.

کبیر گفت: با مدیریت خوب این دوره در کشور به مدت سه ماه از بین می رود و در غیر اینصورت امکان وجود این ویروس در کشور به مدت 6 ماه و حتی یکسال ادامه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: برای کاهش سرایت این ویروس در جامعه نیازمند راه اندازی کمپین اطلاعاتی هستیم و بازاریان و صنوف مختلف می توانند با نصب بنر و تراکت ها در سطح شهرستان و ارسال پیامک به همکاران و مشتریان خود در قالب پیام های بهداشتی و خود مراقبتی کمک بزرگی به سلامت جامعه نمایند.

مشاور عالی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به وضعیت بهتر شرق گلستان نسبت به غرب استان اظهار کرد: شرق گلستان در شرایط بهتری نسبت به غرب استان بسر می برد ولی این به این منظور نیست که در شرق شاهد مورد مثبت از این بیماری نباشیم و هر لحظه امکان شیوع این بیماری در هر شهرستانی وجود دارد.

وی درباره شفافیت سرایت این ویروس به یک کارمند بانک در آزادشهر گفت: این کارمند با یکی از افراد در قم در ارتباط بوده و در بانک علی آباد کتول دیداری نیز با این فرد داشته است که اکنون بستری و تحت نظر برای مثبت بودن این ویروس است و از نظر ما بانک آزادشهر و بانک علی آباد کتول کانون حساس برای شیوع این بیماری هستند کما اینکه خانواده و بستگان این فرد در رامیان نیز تحت مراقبت قرار گرفتند.

کبیر اضافه کرد: آنچه تکلیف داریم اطلاع رسانی صحیح و درست به جامعه و خود مراقبتی جامعه برای جلوگیری از سرایت این بیماری است و در حال حاضر بیشترین مشکلات ایجاد شده از عدم آگاهی مردم است.

وی خاطر نشان کرد: برای تقویت چرخه اقتصادی باید کسب و کار صورت گیرد اما اقدامات بهداشتی مناسب در زمان خربد و فروش کالا یا مبادله پول و کارت بانکی در راستای جلوگیری از سرایت و انتقال این ویروس انجام شود.

مشاور عالی و جانشین رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان حس همگرایی و تعاون در مردم ایران در زمان حادثه را از ارزش های اجتماعی مردم ایران برشمرد و افزود: همانگونه که در زمان وقوع سیل مردم با وحدت،همگرایی و حس انسان دوستانه برای نجات هموطنان خود تلاش کردند اکنون نیز باید همین حس را در اطلاع رسانی صحیح و خود مراقبتی خانواده ،جامعه و مردم کشور عزیز داشته باشند.

وی گفت: از هر 100 نفر 2.8 درصد مبتلایان به ویروس کرونا جان خود را از دست می دهند در صورتی که در آنفلونزا این آمار به 6.8 درصد افزایش پیدا می کند ولی آنچه در ویروس کرونا مهم است سرایت چند برابری آن نسبت به بیماری آنفلونزا است.

کبیر اظهار کرد: 609 خانه بهداشت، 138 مرکز بهداشت شهری و روستایی، 135 مرکز مجری پزشک خانواده، سه هزارو 400 تخت در بیمارستان های دولتی و چهار هزار تخت در بیمارستان های خصوصی در کنار چهار بیمارستان تخصصی بیماران مشکوک به این بیماری آمادگی لازم برای ارائه خدمات مطلوب به مردم استان گلستان را دارند.

خبرنگار: منصوری

انتهای پیام/

نویسنده :

نظرات
آرشیو