گروه : مطالب ویژه /

مراسم متمرکز اهدای ۸ هزار بسته معیشتی با کمک خیر گنبدی امروز با حضور استاندار گلستان برکزار شد.
به گزارش قابوس نامه؛ استاندار گلستان در حاشیه این مراسم گفت: طبق تصمیم استانی در راستای تمرکز کمک های خیرین و توزیع عادلانه ستاد سه نفره متشکل از امام جمعه، فرماندار و فرمانده سپاه در شهرستان ها تشکیل شده است.
هادی حق شناس افزود: جامعه هدف ما ابتدا خانواده هایی هستند که تحت پوشش هیچ ارکانی نیستند و کمکی دریافت نمی کنند.
وی ادامه داد: در این ستاد سه نفر فرماندار به عنوان رابط خیرین و سپاه با کمک ظرفیت بسیج شناسایی خانواده ها جهت دریافت کمک را بر عهده دارند.
وی هدف از این طرح را ایجاد نظم و انظباط در توزیع کمک ها بین مردم و رزمایش کمک مومنانه برگرفته از فرمایشات رهبرمعظم انقلاب عنوان کرد و گفت: شماره حسابی جهت دریافت کمک های در هر شهرستان اعلام می شود تا کمک های جمع آوری شده صرف کمک به مردم همان شهرستان شود.
استاندار گلستان از کمکهای انساندوستانه نیکوکاران این استان بویژه حاج محمد شهرکی که همواره در مناسبتهای مختلف همراه هستند قدردانی کرد و گفت: این نیکوکار گلستانیدر حوادث مختلف برای اهدای کمک در کشور و استان پیشقدم است.
وی همچنین اظهار کرد: حاج محمد شهرکی به تازگی برای قدردانی از کادر درمانی گنبدکاووسدر جریان مقابله با کرونا، تسهیلاتی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در قالب وام قرض الحسنه در نظر گرفته است که بزودی به این قشر پرداخت میشود.
استاندار گلستان اذعان کرد: تاکید ما بر این است که کرامت و عزت افراد و خانواده هایی که بسته های معیشتی را دریافت می کنند رعایت شود و هیچ گونه تصویری از هنگام توزیع و افراد تهیه و منتشر نشود.
حق شناس جمع آوری کمک ها و توزیع فراقومیتی دانست و تصریح کرد: با توجه به افزایش ۴۷ درصدی قیمت خرید تضمینی گندم در سال جدید و پیش بینی افزایش برداشت گندم، جو و کلزا که انتظار می رود به یک میلیون و ۵۰۰ تن برداشت شود که انتظار می رود با پرداخت زکات این محصولات و کمک های دیگر مردم و خیرین ،بتوانیم بخشی از نیاز مردم نیازمند را تامین کنیم.
انتهای پیام/
نظرات